COVID-19 protokol za pristupnike Dodatne provjere znanja, vještina i sposobnosti
Aktualnost

COVID-19 protokol za pristupnike Dodatne provjere znanja, vještina i sposobnosti

3. July 2020.

Dodatnoj provjeri ne može pristupiti pristupnik koji pokazuje znakove akutne respiratorne bolesti, a koja se može očitovati sljedećim simptomima: povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa i sl, kao ni pristupnici kojima je izrečena mjera samoizolacije ili kod kojih je utvrđena zaraza COVID-19. 

Ispred zgrade pristupnici trebaju poštivati propisani međusobni razmak od 2 m i ne grupirati se. Ulaz će biti omogućen u 9:00 sati prema prethodno objavljenom rasporedu. Pristupnici trebaju ulaziti u redu, bez stvaranja gužve oko vrata. Ispit će početi tek kada svi kandidati u redu dođu do svojih dvorana.

Obavezno je nošenje zaštitnih maski tokom cijele procedure razredbenog ispita od ulaska u zgradu fakulteta do izlaska nakon ispita. Pristupnicima bez zaštitni maski neće biti omogućen ulaz u zgradu fakulteta.

Nakon ulaska molimo pratiti upute direktno prema dodijeljenoj dvorani, bez zadržavanja na hodnicima i stubištima. Prije ulaska u dvoranu obavezno dezinficirati ruke sredstvom za dezinfekciju ruku koje će biti dostupno ispred dvorane.

Nakon ispita pristupnicima nije dozvoljeno zadržavanje u zgradi.

Karta