VAŽNA OBAVIJEST - PRIVREMENA ADRESA: ZBOG CJELOVITE OBNOVE ZGRADE NA ADRESI KAČIĆEVA 26, ARHITEKTONSKI FAKULTET ĆE U NAREDNOM RAZDOBLJU RADITI NA ADRESI HONDLOVA 2/1.
HR / EN
Prijediplomski studij arhitekture i urbanizma – Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti – 2024./2025.
Aktualnost

Prijediplomski studij arhitekture i urbanizma – Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti – 2024./2025.

29. travnja 2024.

Prijave za Dodatnu provjeru znanja, vještina i sposobnosti za upis studenata u prvu godinu Prijediplomskog studija arhitekture i urbanizma obavljati će se elektronskim putem upisivanjem podataka u obrazac na internetskoj stranici Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave će se podnositi u razdoblju od 20. svibnja 2024. do 07. lipnja 2024. godine. U navedenom razdoblju obrazac za prijave biti će dostupan na web stranici Fakulteta. 

Uz popunjenu prijavu (od 20. svibnja do 07. lipnja 2024.) trebaju biti uplaćeni troškovi dodatne provjere ZVS (podaci za uplatu biti će objavljeni uz obrazac).

Nakon proteka roka za prijave te provjere podataka o prijavi i uplati, popis prijavljenih nalazit će se na web stranici Fakulteta. Naknadne prijave po proteku roka neće biti moguće.

Napominjemo da je uz prijavu na Fakultetu do 07. lipnja 2023. godine potrebno imati i valjanu prijavu na stranici www.postani-student.hr, u suprotnom se prijave Fakultetu neće moći uvažiti.

Dodatna provjera znanja, vještina i sposobnosti održat će se 29. lipnja 2024. godine.

Termini, raspored i lokacija održavanja dodatne provjere ZVS biti će objavljeni naknadno.

Karta